Σάββατο, 06 Μαρτίου 2021

Το καλάθι είναι άδειο

Φροντίδα Λουλουδιών και Φυτών

Πώς να φροντίσετε τα φυτά εσωτερικού χώρου

Τα φυτά εσωτερικού χώρου είναι ιδανικά για την διακόσμηση του σπιτιού ή του γραφείου σας. Εκτός από την πολύχρωμη διακόσμηση, τα φυτά εσωτερικού χώρου μπορούν επίσης να καθαρίσουν τον αέρα και να βελτιώσουν την υγεία σας. 

Φροντίδα φυτών εσωτερικού χώρου

Επιλέξτε ένα χώρο στο σπίτι ή το γραφείο σας το όποιο είναι καλά φωτισμένο και διοχετεύει αρκετό φυσικό φως. Τα φυτά απαιτούν άμεσο ηλιακό φως για να υποβληθούν σε φωτοσύνθεση, προσέξτε να μην το παρακάνετε, γιατί η μεγάλη διάρκεια και η ένταση του φωτός επηρεάζουν την ανάπτυξη ενός φυτού.

Μην μετακινήσετε τα φυτά σας γύρω από το περιβάλλοντα χώρο. Η μετακίνηση ενός φυτού ξαφνικά από μια σκοτεινότερη περιοχή σε μια περιοχή πλούσια σε ήλιο θα έχει αρνητική επίδραση στο χώρο σας

Ενώ ορισμένοι ισχυρίζονται ότι η προσθήκη του καφέ είναι καλή για τα φυτά. Μην ρίχνετε καφέ σε ένα φυτό εσωτερικού χώρου, θα σας τραβήξει μύγες.

Μάθετε την ταξινόμησή των φυτών σας. Υπάρχει μια ποικιλία από εγκυκλοπαίδειες στο διαδίκτυο που περιγράφουν λεπτομερώς πώς πρέπει να φροντίζετε κάθε συγκεκριμένο τύπο φυτού εσωτερικού χώρου που έχετε στο σπίτι ή το γραφείο σας, συμπεριλαμβανομένων των συνιστώμενων επιπέδων υγρασίας, των οδηγιών έκθεσης στον ήλιο και των οδηγών ποτίσματος. Δεδομένου ότι πολλά φυτά εσωτερικού χώρου διαφέρουν, είναι σημαντικό να βρείτε αυτό που είναι ιδανικό για τον συγκεκριμένο τύπο φυτό εσωτερικού χώρου.

Tags: ,

Σας καλωσορίζουμε σε μια καινούργια προσπάθεια που έχει στόχο την ενημέρωση για τα λουλούδια - φυτά. Είστε έτοιμοι για μια μοναδική εμπειρία να γνωριστείτε με τον υπέροχο κόσμο των λουλουδιών.

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας. Μην χάσετε καμία είδηση ή ιστορίες.

Δεν κάνουμε spam!