Σάββατο, 06 Μαρτίου 2021

Το καλάθι είναι άδειο

Tα πιο όμορφα λουλούδια

Τα λουλούδια είναι ο πιο όμορφος τρόπος για να δείξεις την αγάπη σου! Για μας, όλα τα λουλούδια καλλιεργούνται για να μοιραστούν στον κόσμο.

Ποιο είναι το πιο όμορφο λουλούδι στον κόσμο;

Αυτή η ερώτηση μπορεί να φαίνεται πολύ δύσκολη. Επειδή κάθε λουλούδι στον κόσμο έχει τη δική του ομορφιά. Τι άλλο να πείτε, όταν ακούτε τη λέξη 'όμορφη', το πρώτο πράγμα που μπορεί να έρθει στο μυαλό σας είναι τα λουλούδια. Επειδή υπάρχουν πολλά όμορφα λουλούδια, αν κοιτάξετε προσεκτικά, μπορείτε να καταλάβετε ότι κάποια λουλούδια έχουν μια σειρά από μοναδικά χαρακτηριστικά για να ξεπεράσουν τα υπόλοιπα.

Στο οροπέδιο της Μπογκοτά, ακριβώς στην καρδιά της Κολομβίας, η σαβάνα είναι το ιδανικό μέρος για την καλλιέργεια λουλουδιών υψηλής ποιότητας με εκπληκτικές ποικιλίες από υπέροχα τριαντάφυλλα που σίγουρα θα ικανοποιούσαν κάθε ενδιαφερόμενο πελάτη.

Τα ψηλά βουνά των Άνδεων της Κολομβίας, όπου οι ζεστές μέρες και οι δροσερές νύχτες είναι ιδανικές για την καλλιέργεια τριαντάφυλλων και συγκεκριμένα: Η Alexandra Farms είναι το boutique καλλιεργητής που ειδικεύεται σε νοσταλγικά, ρομαντικά, φρέσκα τριαντάφυλλα κήπου.
 
Η Alexandra Farms είναι ο μεγαλύτερος από τους τέσσερις καλλιεργητές του David Austin Roses στον κόσμο που είναι κάτοχοι άδειας, και ο μόνος στην Κολομβία, οι οποίοι καλλιεργούν 15 από τα πιο ρομαντικά τριαντάφυλλα του αγγλικού κήπου - David Austin Wedding & Event Rose. Τριαντάφυλλα με πολλά διαφορετικά χρώματα, σχήματα και μεγέθη - 31 ποικιλίες που απαρτίζουν τη συλλογή Deluxe Garden Rose.

Η Alexandra Farms, είναι επίσης και η βασική παραγωγός σε οκτώ μοναδικές ποικιλίες τριαντάφυλλων κήπων από την Ιαπωνία, Princess Japanese Garden Rose Collection. Και την Wabara Garden Rose Collection, μια επώνυμη ιαπωνική γραμμή τριών πολύ ιδιαίτερων τριαντάφυλλων κήπων που αναπτύχθηκε από τον κτηνοτρόφο Keiji Kunieda.

Το 21Flowers ανθοπωλείο, ακολουθεί πιστοποιημένες υπεύθυνες πρακτικές, συμβάλλοντας στη δημιουργία μιας βιώσιμης ανθοκομίας και ενός καλύτερου μέλλοντος, για το περιβάλλον και όλους τους ενδιαφερόμενους στις αγορές και τους καταναλωτές λουλουδιών.

Σας καλωσορίζουμε σε μια καινούργια προσπάθεια που έχει στόχο την ενημέρωση για τα λουλούδια - φυτά. Είστε έτοιμοι για μια μοναδική εμπειρία να γνωριστείτε με τον υπέροχο κόσμο των λουλουδιών.

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας. Μην χάσετε καμία είδηση ή ιστορίες.

Δεν κάνουμε spam!