Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021

Το καλάθι είναι άδειο

Πώς να στείλετε λουλούδια ανώνυμα... ?

Υπάρχουν διαφορετικές απόψεις για το πόσο καλή ιδέα ή όχι, είναι μια αποστολή λουλουδιών ανώνυμα. Μερικοί λένε ότι είναι ανατριχιαστικό, ενώ άλλοι θα ήθελαν να κάνουν μια έκπληξη.

Αν ενδιαφέρεστε να στείλετε ανώνυμα λουλούδια τότε θα πρέπει να γνωρίζετε λίγα πράγματα πριν την αποστολή ενός μπουκέτου! 

Όταν θέλουμε να στείλουμε ανώνυμα λουλούδια, η πρώτη σκέψη που θα έπρεπε να μας έρχεται είναι... ότι ο παραλήπτης θα αποδεχθεί το δώρο σας.

Προσέξτε όταν στέλνετε λουλούδια ανώνυμα, καθώς αυτό μπορεί να προκαλέσει περιττή ένταση και αμφισβήτηση, ειδικά αν τα λουλούδια προέρχονται από άγνωστο αποστολέα.

Εάν αποφασίσατε ότι θέλετε να είστε μυστηριώδης και να μην αποκαλύψετε την αληθινή ταυτότητά σας σε κανέναν. Για λόγους προστασίας δεδομένων, όλες οι πληροφορίες που παρέχονται από τον αποστολέα διατηρούνται ανώνυμα.

Πώς να στείλετε λουλούδια ανώνυμα.

Έχετε στείλει ποτέ λουλούδια ανώνυμα; Έχετε ανακαλύψει την αντίδραση του παραλήπτη. Για όλα υπάρχει πάντα η πρώτη φορά!

 

Σκεφτείτε το είδος των λουλουδιών που θέλετε να στείλετε, τα κόκκινα τριαντάφυλλα μπορεί να είναι το κατάλληλο δώρο σε μία γοητευτική, ακαταμάχητη παρουσία στην οποία δεν μπορείτε να αντισταθείτε.

Μπες στο 21Flowers.gr και επιλέξτε τα λουλούδια που θέλετε να στείλετε, συμπληρώστε στα απαιτούμενα πεδία. 1 - αποστολέας, τα στοιχεία του παραλήπτη, όχι τα δικά σας. Στο 2 - παραλήπτης, αφήστε το κενό. Το τελευταίο πράγμα που πρέπει να αποφασίσετε είναι να συμπεριλάβετε ένα μήνυμα στην κάρτα.

Σας καλωσορίζουμε σε μια καινούργια προσπάθεια που έχει στόχο την ενημέρωση για τα λουλούδια - φυτά. Είστε έτοιμοι για μια μοναδική εμπειρία να γνωριστείτε με τον υπέροχο κόσμο των λουλουδιών.

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας. Μην χάσετε καμία είδηση ή ιστορίες.

Δεν κάνουμε spam!