Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021

Το καλάθι είναι άδειο

Τριαντάφυλλα: Ποια είναι τα ωραία τριαντάφυλλα στον κόσμο

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι τα τριαντάφυλλα είναι το πιο κλασικό και δημοφιλές λουλούδι στον κόσμο. Από το τριαντάφυλλο ουράνιο τόξο μέχρι το κλασικό κόκκινο, τα τριαντάφυλλα είναι δώρα για κάθε περίσταση και τώρα είναι εύκολο να αγοραστούν καθώς είναι διαθέσιμα online.

Μάθε, λοιπόν, ποια είναι τα καλύτερα τριαντάφυλλα που θα κάνεις δώρο φέτος τις γιορτές, σε γενέθλια, επέτειο και σε κάθε μοναδική περίπτωση!

Όλα τα τριαντάφυλλα είναι όμορφα, αλλά ποιες είναι η καλύτερες ποικιλίες. 

Το 75% των τριαντάφυλλων για την παγκόσμια αγορά, παράγονται στη λατινική Αμερική - Εκουαδόρ, Κολομβία, την Κένυα και την Αιθιοπία! Επίσης, τριαντάφυλλα παράγονται και στην Ινδία. Είναι, όμως, τριαντάφυλλα με αρκετά μικρότερο κεφαλή. Παρόλα αυτά, είναι ιδιαίτερα οικονομικά και φθηνά τριαντάφυλλα για μπουκέτα και ανθοδέσμες, όπως, για παράδειγμα, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Τριαντάφυλλα Εκουαδόρ, τα καλύτερα τριαντάφυλλα του κόσμου.

Το Εκουαδόρ προσφέρει τα καλύτερα τριαντάφυλλα στον κόσμο με τα πιο εκπληκτικά φυσικά χρώματα, με πάνω από 500 διάφορες ποικιλίες σε τριαντάφυλλα κόκκινα, το λευκά, ροζ, το ανοιχτό ροζ, λιλά-μωβ και τα εξωτικά μαύρα και ουράνιο τόξο τριαντάφυλλα.

Χάρη στην τοποθεσία και το υψόμετρο του Ισημερινού, δεν είναι περίεργο γιατί τα τριαντάφυλλα από το Εκουαδόρ είναι τα καλύτερα στον κόσμο.

Οι όμορφες ποικιλίες τριαντάφυλλων από τον Ισημερινό (Εκουαδόρ) είναι τα καλύτερα τριαντάφυλλα που θα βρείτε για γάμο, βάπτιση, εκδηλώσεις ή κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο.

Σας καλωσορίζουμε σε μια καινούργια προσπάθεια που έχει στόχο την ενημέρωση για τα λουλούδια - φυτά. Είστε έτοιμοι για μια μοναδική εμπειρία να γνωριστείτε με τον υπέροχο κόσμο των λουλουδιών.

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας. Μην χάσετε καμία είδηση ή ιστορίες.

Δεν κάνουμε spam!