Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021

Το καλάθι είναι άδειο

Λουλούδια σύμφωνα με το ζώδιο σας

Ξέρατε ότι το ζώδιο σας έχει ένα ειδικό λουλούδι που συνδέεται με αυτό; Μάθετε ποιο αστρολογικό λουλούδι σχετίζεται με το ζώδιο σας. Ακριβώς όπως κάθε σημείο του σώματος έχει έναν πολύτιμο λίθο, το ίδιο πράγμα μας παρέχει και ένα λουλούδι.

Τα λουλούδια προσφέρουν μια ανθισμένη προοπτική στις προσωπικότητες μας. Η συσχέτιση της προσωπικότητάς μας με τα σημάδια του ζωδιακού μας λουλουδιού μας επιτρέπει επίσης να δεχόμαστε διάφορες φάσεις στη ζωή μας. Αν και οι προσωπικότητες μας προσπαθούν κατά καιρούς, να μας υπενθυμίζουν ότι κάθε εποχή έχει τις κορυφές και τις κοιλάδες της. 

Τα σημάδια των λουλουδιών μας γεννιούνται, μεγαλώνουν και μαραίνονται μόνο για να επαναδημιουργήσουν και να αρχίσουν εκ νέου την ανάπτυξη και την επέκταση τους. Καθώς διαβάζετε το ζώδιο σας, θυμηθείτε αυτούς τους κύκλους. Θυμηθείτε ότι όπως και τα λουλούδια του αγρού, όλοι μεγαλώνουμε με το δικό μας ρυθμό. Δεν μπορούμε να αναγκάσουμε ένα λουλούδι να ανθίσει, κι έτσι πρέπει να αποδεχτούμε και την δική μας ανάπτυξη με το δικό του ρυθμό.

Επίσης, όταν μαθαίνουμε πρώτα για την αστρολογία και τα σημάδια του ζωδιακού κύκλου, βοηθάμε μερικές φορές να αναθέσουμε τα παραδοσιακά σημάδια με αντίστοιχα σύμβολα όπως τα λουλούδια. Για παράδειγμα, μερικοί άνθρωποι θα θυμούνται τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της ορχιδέας πιο εύκολα από τη συμβολική αναπαράσταση του Υδροχόου, του φορέα του νερού.

Λάβετε υπόψη σας, αυτή είναι μόνο μια αναφορά. Η προσωπικότητα του ζώδιου σας μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τις συνθήκες του εδάφους, του νερού, του ηλιακού φωτός και των καιρικών συνθηκών. Τα λουλούδια των ζωδιακών σημείων μας μπορούν να μας προσφέρουν μια ανθισμένη και πολύχρωμη εικόνα για τους τύπους προσωπικότητάς μας.

Ζωδιακά Λουλούδια Σημάδια και Σημασίες

Γαρύφαλλο
Γεννήθηκε στις 22 Δεκεμβρίου - 21 Ιανουαρίου
Ζώδιο: Αιγόκερως

Όσοι έχουν το σημάδι του γαρύφαλλου είναι όμορφα έμπειροι στο να βάλουν τα πράγματα σε τάξη και να οργανώσουν. Είστε δυνατοί και αποφασισμένοι να πείτε την άποψη σας. Είστε φυσικός ηγέτης, μπορείτε να είστε αποφασισμένοι και αυτό σας κάνει μια ισχυρή προσωπικότητα. Δεν είστε ξένος στη σκληρή δουλειά και σας αρέσει να κάνετε τα πράγματα με τον τρόπο σας. Σας αρέσει η ασφάλεια, ειδικά αν χτίζετε μια ζώνη άνεσης με τα δύο σας χέρια. Αυτό που είναι στον πυρήνα σας είναι η έννοια της ανθεκτικής αξιοπιστίας.

Ορχιδέα
Γεννήθηκε στις 22 Ιανουαρίου - 19 Φεβρουαρίου
Ζώδιο: Υδροχόος

Εκείνοι με το ζώδιο του λουλουδιού της ορχιδέας είναι περίεργοι και εφευρετικοί. Έχετε ένα ονειρικό πρόσωπο και μερικές φορές εκκεντρικούς τρόπους. Έχετε έναν διαφορετικό τρόπο να κοιτάξετε τον κόσμο. Είστε φυσικός ανθρωπιστής και αγαπάτε να αποκαλύψετε τα μυστήρια. Είστε επίσης πολύ καλοί στην οργάνωση ή την ολοκλήρωση των καθηκόντων που σας επιτρέπουν να καθορίσετε την τάξη.

Νούφαρο
Γεννήθηκε στις 20 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου
Ζώδιο: Ιχθείς

Τα σημάδια των λουλουδιών είναι αντιληπτικά και βαθιά ψυχικά. Το νερό περνάει μέσα από όλα τα σημάδια λουλουδιών, αλλά κυρίως μέσω των δικών σας και αυτό τονίζει τις διαισθητικές ικανότητές σας. Μερικές φορές μπορείτε να απορροφήσετε ιδέες και σκέψεις των γύρω σας. Μπορείτε να επηρεαστείτε συναισθηματικά από τα συναισθήματα άλλων ανθρώπων. Μερικές φορές τα συναισθήματά σας μπορούν να εξαντληθούν, αλλά μπορείτε να στραφείτε στις φυσικές σας δημιουργικές ικανότητες για να σας βοηθήσουμε να γειωθείτε. Είστε φυσικός καλλιτέχνης, χορευτής και μουσικός. Είστε επίσης ένας εξαιρετικός επικοινωνιακός και μπορεί να προσελκύσετε και άλλες γλώσσες.


Αιγόκλημα
Γεννήθηκε στις 21 Μαρτίου - 19 Απριλίου
Ζώδιο: Κριός
Εάν γεννηθήκατε κάτω από το σημάδι του αγιόκλητου, είστε γλυκοί στα αισθήματα των άλλων. Σημαίνει, φυσικά, ότι προσελκύσετε άλλους με τη γοητεία και τη χάρη σας. Έχετε μια ομαλή εμπιστοσύνη που προσελκύει μια μεγάλη ποικιλία φίλων και επιχειρηματικών συνεργατών. Είστε το πρώτο από τα σημάδια λουλουδιών και έτσι είστε διεκδικητικοί και φυσικοί ηγέτες της αμπέλου.


Παπαρούνα
Γεννήθηκε στις 20 Απριλίου - 19 Μαΐου
Ζώδιο: Ταύρος


Αν είστε Παπαρούνα ανάμεσα στα σημάδια του ζωδιακού λουλουδιού που αγαπάτε τα καλύτερα πράγματα στη ζωή και σας αρέσει να τα μοιράζεστε με άλλους ανθρώπους. Έχετε μια φωτοβολίδα για το σχεδιασμό, ένα καλό μάτι για τη λεπτομέρεια, και ένα πλεονέκτημα για την τοποθέτηση των πραγμάτων μαζί με το ύφος. Απολαμβάνετε ασφάλεια και άνεση. Εκείνοι με το λουλουδάτο σημάδι της παπαρούνας είναι επίσης ανθεκτικοί και μπορούν να αντιμετωπίσουν κάθε καταιγίδα λόγω της υπομονής και της έντονης φύσης τους.


Λεβάντα
Γεννήθηκε στις 20 Μαΐου - 20 Ιουνίου
Ζώδιο: Δίδυμοι

Αν είστε λουλούδι λεβάντας, αγαπάτε να μοιραστείτε ιδέες με άλλους ανθρώπους και να αποκτήσετε περισσότερες νέες γνώσεις. Είστε εκτεταμένοι στις εκφράσεις σας, και πάντα φαίνεται να είστε σε θέση να βρείτε τη μούσα σας. Είστε εκπληκτικά παραγωγικοί, δημιουργικοί και έχετε ενεργό πνεύμα. Μερικές φορές αισθάνεστε έλξη σε πάρα πολλές κατευθύνσεις, αλλά μέρος της ομορφιάς της λεβάντας είναι ότι απλώνεται πολύ μακριά για να το απολαύσετε όλοι.

Άκανθος
Γεννήθηκε στις 21 Ιουνίου - 22 Ιουλίου
Ζώδιο: Καρκίνος

Η ευαισθησία είναι η λέξη-κλειδί για τα σημάδια λουλουδιών ακάνθου. Είστε αισθητοί και έχετε μεγάλη διαίσθηση σε θέματα καρδιάς και περιβάλλοντος. Συχνά αντιδράτε στους άλλους (ακόμη και όταν δεν μιλούν για τα συναισθήματά τους, ξέρετε ακόμα τι συμβαίνει μέσα στις καρδιές τους) και το περιβάλλον σας. Είστε θερμός και συμπαθητικός, και φυσικός θεραπευτής. Τα σημάδια του ζωδιακού λουλουδιού του Acanthus επηρεάζονται ιδιαίτερα από τις εξωτερικές δυνάμεις - ειδικά από την έλξη της σελήνης. Μια σίγουρη ζωή στο σπίτι, που περιβάλλεται από φίλους και οικογένεια που σας αγαπούν και αγαπάτε συχνά σας βοηθά να μην πέσετε θύμα σε αρνητικές επιρροές.

Ηλιοτρόπιο
Γεννήθηκε στις 23 Ιουνίου - 21 Ιουλίου
Ζώδιο: Λέων

Τα ηλιακά σημάδια είναι ζεστά, ανοιχτά και φυσικά ηγέτες. Ανυψώνεστε σε κάθε περίσταση με αυτοπεποίθηση και βεβαιότητα - δεν έχετε καμία αμφιβολία ότι είστε το τέλειο πρόσωπο για οποιαδήποτε πρόκληση και ξέρετε πώς να φτάσετε στην κορυφή. Τείνετε να είστε το κέντρο της προσοχής και άλλοι σας φαίνονται για συμβουλές και καθοδήγηση. Είστε ένας αγαπημένος, πιστός και τρυφερός φίλος. Είστε γενναιόδωροι και απολαύστε ένα ευρύ φάσμα πνευματικών δώρων. 

Πετούνια
Γεννήθηκε στις 22 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου
Ζώδιο: Παρθένος

Τα πρωινά δείγματα ζωγραφικής λουλουδιών δόξας είναι στοχαστικά και αντανακλαστικά. Έχετε την τάση να σκέφτεστε και να προγραμματίσετε πρώτα προτού προβείτε σε οποιαδήποτε ενέργεια. Είστε οργανωμένοι και πολύ προσεκτικοί. Έχετε φυσικό μάτι για λεπτομέρειες και μπορεί να είναι πολύ αναλυτικός. Αγαπάτε να βοηθήσετε τους ανθρώπους και συχνά χρησιμοποιείτε τις δεξιότητες του οργανισμού σας για να βοηθήσετε τους άλλους που αγωνίζονται. Οι άνθρωποι έρχονται σε σας για καθοδήγηση και θεραπεία.

Τριαντάφυλλο
Γεννήθηκε στις 23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου
Ζώδιο: Ζυγός

Το σημάδι του λουλουδιού αυξάνει την αλήθεια σε όλα τα πράγματα. Εάν έχετε αυτό το σημάδι των λουλουδιών έχετε μια μοναδική ικανότητα να δείτε τις κρυμμένες έννοιες στα πράγματα και να εκθέσετε τα υποκείμενα στοιχεία για το τι είναι. Έχετε ένα μάτι για την κλασική ομορφιά, και σας αρέσει να περιβάλλετε τον εαυτό σας με όμορφα πράγματα επίσης. Σας ελκύεται η φιλοσοφία, η ποίηση και η τέχνη. Επειδή βλέπετε την ομορφιά και την αλήθεια σε όλα τα πράγματα, δεν ανεχτείτε την αδικία ή τη σκληρότητα. Είστε ευτυχισμένοι όταν είστε μαζί με τους φίλους και την οικογένειά σας - περπατώντας και απολαμβάνοντας τη φύση.

Χρυσάνθεμο
Γεννήθηκε στις 23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου
Ζώδιο: Σκορπιός

Σας αρέσει η σαφήνεια και η ειλικρίνεια σε όλα τα πράγματα. Στην πραγματικότητα, όταν οι καταστάσεις είναι σκοτεινές ή ανθυγιεινές, είστε το τέλειο σημάδι για να εισέλθετε και να καθαρίσετε τον αέρα ή να θεραπεύσετε την κατάσταση. Έχετε επικεντρωθεί και τείνετε να είστε σοβαροί στα συναισθήματά σας, αλλά είστε πολύ διαισθητικοί και βοηθείτε άλλους να προσδιορίσουν τις περιοχές στις οποίες πρέπει να εργαστούν για τη δική τους συναισθηματική ανάπτυξη. Είστε δραστήριοι και ερωτικοί, χωρίς τέλος στους μνηστήρες.

Νάρκισσος
Γεννήθηκε στις 22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου
Ζώδιο: Τοξότης

Τα σημάδια ζωγραφικής λουλουδιών του Νάρκισσου μπορούν να έχουν μεγάλη επιρροή και να απολαμβάνουν να μοιράζονται τις φιλοσοφικές ιδέες τους με άλλους. Είσαι άμεσος, στο ραντεβού, αξιόπιστος και ειλικρινής. Είστε φυσικά σοφοί, και είστε επίσης προικισμένοι με καλή τύχη. Έχετε μια ευαίσθητη πλευρά που δεν μοιράζεστε με πάρα πολλούς ανθρώπους.

Την επόμενη φορά που θα συζητάτε αν θα στείλετε μια όμορφο μπουκέτο η μια υπέροχη ανθοδέσμη με λουλούδια, κοιτάξτε τα αστέρια για λίγη έμπνευση.

 

Σας καλωσορίζουμε σε μια καινούργια προσπάθεια που έχει στόχο την ενημέρωση για τα λουλούδια - φυτά. Είστε έτοιμοι για μια μοναδική εμπειρία να γνωριστείτε με τον υπέροχο κόσμο των λουλουδιών.

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας. Μην χάσετε καμία είδηση ή ιστορίες.

Δεν κάνουμε spam!